Как да поръчам

как да поръчам

Пазаруването в електронния магазин е-Лек е в 5 лесни стъпки.

За да направите своята поръчка Ви препоръчваме да направите регистрация, което впоследствие Ви дава възможност да се възползвате от специалните промоции на онлайн магазин е-Лек. Ако предпочитате, поръчка може да направите и без регистрация.

1 стъпка След като разгледате съответния артикул, който сте харесали, избирате съответната разновидност, количество опаковки и избирате бутон „Купи”. По този начин избирате и останалите продукти, които желаете. В дясната част на екрана се визуализира вашата покупка – съдържание на количката Ви.

2 стъпка Когато приключите с избора на продукти, избирате бутон „Преглед на количката”, който Ви препраща към Вашата поръчка.

3 стъпка Прегледайте поръчката си.

    • Ако притежавате персонален купон за отстъпка въведете кода му в полето и изберете бутон „Приложи промо код“;
    • Ако притежавате купон „Специален клиент“ изберете кой от двата купона да приложите. Купоните не могат да се комбинират;

Забележка: Ако сте пропуснали да въведете кода за отстъпка, при обработка на поръчката Ви, наш служител ще въведе полагащите Ви се отстъпки.

4 стъпка Избирате бутон „Продължаване с поръчката“, където ще видите адреса, на който да бъде доставена заявената от вас стока. Ако адресът за доставка е същият като този от регистрацията Ви, махнете тикчето вдясно от „Изберете друг адрес“. Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до различен адрес, попълнете полетата отдолу. Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до офис на Еконт моля впишете точното наименование и адрес на офиса в указаните полета.  Ако желаете допълнителни уточнения, впишете ги в полето „Бележки към поръчката„, например:

    •   Желая да получа продукта в избран ден и час (заплаща се допълнително) или
    •   Моля изпратете ми подробно упътване за използване на продуктите или
    •    Моля продуктите да ми бъдат доставени  в работно време от 9 до 18 ч“ 

5 стъпка Необходимо е да сложите тикче за потвърждение, че се съгласявате с условията за ползване,  с което сключвате договор от разстояние с ИНДРАЛЕК ООД, запознати сте с политиката за Защита на личните данни, и избирате бутон „Поръчай”, с което приключвате с поръчката си.

ХХХХХХХХХХХХ

Поръчки приети до 15 ч. се обработват на същия ден, а такива след 15 ч. се обработват на следващия ден.

Безплатна доставка в цялата страна при поръчки над 61 лв и до 1 кг.

Стойността на доставката до Ваш адрес или офис на Еконт Експрес е по тарифата на куриера.

ХХХХХ

Dostavka

След получаване на поръчка в нашата система, представител на електронния магазин е-Лек може да се свърже с Вас, за потвърждение на поръчката и адрес за доставка. Ако сте направили поръчка в електронен магазин е-Лек, моля проверявайте посоченият от Вас е-мейл – много често се случва да се подават непълни телефонни номера и нашите служители нямат връзка с Вас, докато Вие очаквате обаждане за потвърждение на поръчката си.

 Доставката се извършва до 3 (три) работни дни, след потвърждение от двете страни.

 Плащане.

Заплащането на поръчаните продукти се извършва в брой на куриера доставчик при получаване на пратката. Пратките се изпращат с наложен платеж, при посочените по-горе условия.

Със заявяването на поръчка Вие се съгласявате с Общите условия електронен магазин е-Лек, със силата на договор.

Leave a Reply

UA-50439231-2