0877 28 01 01

Latest Testimonials

Latest Testimonials
За първи път поръчах от това чудо – имах сериозни проблеми с вените и случайно се натъкнах на продуктите на е Лек! Поръчах ги веднага и от тогава непрекъснато ги ползвам! Ефектът беше поразителен! Отоците спаднаха, на краката ми беше леко дори и в горещите дни! БЛАГОДАРЯ, че ви има, че сте любезни и отзивчиви и за малките радости! На целият екип пожелавам весели празници, щастлива, здрава и успешна Нова 2015 година!“
--Валя Кавръкова-Стойчева--
Latest Testimonials
Изключително качествени и ефективни продукти, вече години ползваме почти цялата продуктова гама и не бихме ги заменили за нищо друго. Горещо препоръчвам! Поздравления за високото качество и индивидуалното отношение към клиента! Страхотно е, че ви има!
--Деси Ангелова--
Latest Testimonials
Продуктите са чудесни, хората - любезни. Нямам какво да добавя!
--Ангела Иванова--
Latest Testimonials
Наистина ефикасни, мехлем с черен оман и желатин дават отлични резултати при болки в коленете. Благодаря Е ЛЕК, че мога да продължа да практикувам любимите ми спортове.
--Николай Христосков--
Latest Testimonials
Прекрасни продукти, които ползвам от години! Обожавам бебешкото кремче и слънцезащитния крем. Това е истински лек! Препоръчвам от сърце!
--Стела Христова--
Latest Testimonials
Използвам вашите кремове повече от година, постоянно. Много ги харесвам, моята кожа се чувства чудесно с тях и ги предпочитам пред всякакви прехвалени вносни марки. Моите поздравления за тези прекрасни продукти!
--Юлия Троянчева--
Latest Testimonials
Не само тук, онлайн, но и сред познатите си – препоръчвам силно и шумно. Вкъщи ползваме няколко продукта – всички са с прекрасна формула.
--Виолета Стойчевска--
Latest Testimonials
Страхотни продукти! Силно препоръчвам крема за лице с авокадо! Благодаря ви, че правите такава страхотна козметика и качеството отговаря абсолютно на високите очаквания дори и на най – претенциозните! Продължавайте да бъдете номер 1!
--Лу Ласкова--
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Do you have a question? +359 87 98041
Support question? elek@tovaelek.com
Offer question? elekorder@tovaelek.com